Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Băsescu: „Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă, Blaga comasați pe liste comune cu PSD!”

Fost președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, a criticat miercuri seara, la Realitatea PLUS, decizia coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale.

Întrebat dacă este legală comasarea alegerilor, Traian Băsescu a răspuns: „Nu aș discuta despre legalitate, las specialișii de la CCR să se pronunțe. Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Emil Boc, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica! Este păcat că ne jucăm de-a democrația. Are multe jocuri care se pot face, dar are și rigori. Alegerea președintelui, alegerea parlamentarilor, primarilor, înseamnă elemente de rigoare, pe care să nu le amesteci. Ce înțelege electoratul care merge la locale și europarlamentare?”.

Comasarea, bătută-n cuie! Ciolacu: „Va fi o corelare a Codului Administrativ, pentru locale”. Ciucă: „La europarlamentare există listă comună PSD-PNL”

„Nu cred că alegerile astea au ceva moral în ele. E vorba doar de interese. Nu este vot liber, este vot calculat. Românii vor fi duși într-un sistem politic astfel încât nimic să nu se schimbe. Dar se va schimba. Să ai candidați comuni între PNL, în care este Boc, Blaga, Falcă și mulți alții, cu PSD mi se pare ireal. Mi se pare că nu e posibil să ai liste comune”, a adăugat Băsescu, conform realitatea.net

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv