Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, a ajuns marţi din nou la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

alina magureanu (2)

Poreclită deja “Blonda lui Măgureanu” sau “Sexy-denunţătoarea”, Alina Petre a ţinut prima pagină în ultimele săptămâni cu o serie de denunţuri-bombă făcute împotriva unor nume dintre cele mai grele precum Mugur Isărescu, Traian Băsescu, Virgil Măgureanu sau Crin Antonescu.

Alina Petre a ajuns marţi la DNA pentru a da noi detalii picante despre afacerile familiei Măgureanu, acuzându-l voalat pe fostul şef al SRI de deturnare de fonduri.

Mai mult, fosta noră a lui Măgureanu a anunţat că este dispusă să meargă până la capăt cu denunţurile pentru că “nu vreau să fiu acuzată de tăinuire sau complicitate”.

Florin Ghiulbenghian, partenerul de denunţuri al Alinei Petre, a anunţat că va oferi şi el detalii în legătură cu aceste dosare, în perioada următoare, una dintre ţintele acestuia fiind Varujan Vosganian, fostul ministru al Economiei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version