Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Afaceristul Sorin Strutinsky este dat în urmărire /  El a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare / DNA: Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, este audiat de procurori / POLITICĂ: Senatul votează data alegerilor locale: 27 septembrie / ANM: Cod Portocaliu și Galben de ploi torențiale ți vijelii, până marți la ora 22.00 / 

Breaking News:
 

Canicula s-a instalat în România pentru cel puțin o săptămână

Canicula s-a instalat în România, începând de marți, pentru cel puțin o săptămână, potrivit meteorologilor, care anunță și episoade de ploi și vijelii, de joi înainte.

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, marți, în regiunile sudice și sud-estice, unde temperaturile maxime se vor încadra între 33 și 36 de grade, la umbră.

De miercuri, 1 iulie, temperaturi de foc vor fi și în zonele vestice: între 32 și 34 de grade.

Mai ales în zonele de câmpie din aceste regiuni, disconfortul termic va fi accentuat la amiază, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Aceasta înseamnă că organismul uman va resimți cu cel puțin 10 grade mai mult, adică peste 43 de grade Celsius.

Disconfortul termic se va menține accentuat și în următoarele zile, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, mai ales în zonele de câmpie, precizează ANM.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv