Ministrul de Interne Carmen Dan nu a mai reușit să scape și marți de jurnaliști, astfel că a trebuit să dea o declarație – prima – în cazul polițistului pedofil de la Brigada Rutieră București.

Carmen Dan

“Urmează să am o întâlnire cu specialiştii din cadrul Centrului de testare psihologică. Ieri am transmis o solicitare, până acum am doar informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date de purtătorul de cuvânt al poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate. Probabil că au apreciat că nu există responsabilitate. Am discutat cu premierul aseară, l-am informat despre situaţie, l-am informat despre măsurile dispuse. Ne vom revedea, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă”, a spus ea.

Carmen Dan a transmis luni, prin intermediul purtătorului de cuvânt al MAI, că toţi şefii din poliţie care “au ascuns problemele sub preş ar trebui să facă un pas înapoi”.

Ministrul a adresat, totodată, întrebări şefului Poliţiei Române referitoare la testarea psihologică a agentului suspectat de pedofilie.

“Cât de serioase şi riguroase au fost testările psihologice la care a fost supus acest agent şi când a fost ultima testare psihologică a acestuia. Cum a fost posibil ca nimeni, atâţia ani, să nu sesizeze problemele acestui agent. Ce calificatife profesionale a obţinut poliţistul în ultimii ani. Ce propuneri are Poliţia Română pentru evitarea, pe viitor, a unor astfel de cazuri”, sunt întrebările la care așteaptă răspuns până miercuri.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version