Luată la întrebări pe tema Sebastian Ghiţă, Carmen Dan, ministrul Internelor, a anunţat că Poliţia Română nu mai are nicio legătură cu acest dosar.

În schimb, ministrul Internelor aruncă pisica în curtea Ministerului Justiţiei susţinând că “de acum doar autorităţile judiciare decid paşii care trebuie urmaţi”.

Deocamdată, însă, Carmen Dan încă nu a oferit detalii despre anchetele din interiorul Poliţiei Române care trebuie să scoată la iveală modul în care Ghiţă a dispărut şi cum a reuşit să treacă graniţa.

Cert este că misiunea de a obţine extrădarea afaceristului este mai dificilă decât se aşteptau specialiştii. Ghiţă şi-a angajat deja un avocat sârb pentru a contesta măsura arestului preventiv impusă de instanţa belgrădeană.

În plus, au apărut tot mai multe informaţii conform cărora afaceristul, dat în urmărire internaţională acum circa trei luni şi prins săptămâna trecută la Belgrad, ar dori să obţină azil politic în Serbia.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, este optimist că telenovela va fi finalizată într-un timp record, acesta bazându-se pe faptul că “Ghiţă a fost identificat şi reţinut în baza mandatelor arestare emise în România”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version