Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Ciucă, despre posibilele radiații de la centrala Zaporojie: „Nu avem date care să justifice îngrijorare”

„Dau garanții și asigur că nu avem date care să justifice niciun fel de îngrijorare”, a declarat premierul Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de miercuri a Guvernului, despre posibilele radiații de la centrala Zaporojie din Ucraina.

Ciucă a arîtat că „în ultimele zile, pe fondul evenimentelor de la centrala de la Zaporojie au existat o serie întreagă de date și informații referitoare la pericolul pe care îl poate reprezenta un eveniment la această centrală”.

El susține că țara noastră e pregătită în fața oricărui scenariu:

„Monitorizăm permanent toate datele de mediu și suntem în permanentă legătură cu autoritățile europene și partenerii din Ucraina. Instituțiile statului au luat măsuri și sunt pregătite să informeze în timp util populația. Avem mijloacele pentru protejarea populației”.

23 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv