Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Cod Galben și Portocaliu de ploi însemnate cantitativ, până sâmbătă la prânz, în sudul țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, avertizări Cod Galben și Portocaliu de ploi însemnate cantitativ pentru jumătatea de sud a ţării, până sâmbătă după-amiază.
 
foto: Jean-Mihai Pîlșu
 
De asemenea, la munte va ninge și se va depune strat de zăpadă.
 
 
Cod Galben: 14 octombrie, ora 13.00 – 16 octombrie, ora 14.00
 
În Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură va ploua pe arii extinse va ploua pe arii extinse.
 
Se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25-35 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp. În regiunile sudice, temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45-55 km/h.
 
În a doua parte a zilei de joi și în noaptea de joi spre vineri, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1.700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.
 
Cod Portocaliu: 14 octombrie, ora 13.00 – 16 octombrie, ora 14.00
 
În Capitală și în județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj, va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40-60 l/mp.
 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv