Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Cod Portocaliu și Galben de ploi torențiale în 14 județe

Meteorologii au emis, miercuri, două alerte Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi abundente, valabile până joi dimineaţa, în cea mai mare parte a Olteniei, în nord-vestul Munteniei şi local în Carpaţii Meridionali.


În intervalul 10 august, ora 12:00 – 11 august, ora 03:00, în zonele menţionate vor fi perioade cu averse torenţiale, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă de 40…50 l/mp şi pe arii restrânse de peste 70 l/mp.

Acestea vor fi asociate şi cu descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

Judeţele marcate cu Cod Portocaliu și Cod Galben sunt Gorj, Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Olt, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Alba, Hunedoara, Teleorman, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu și puțin din Brașov și Buzău.

Totodată, până joi dimineaţa la ora 8:00, este Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în Oltenia, în nordul şi vestul Munteniei, în sud-vestul Transilvaniei, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali.

Se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25…35 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Perioade cu instabilitate atmosferică accentuată vor fi în majoritatea regiunilor, până la sfârşitul săptămânii, potrivit ANM. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv