Criticat pentru numeroasele vacanțe în ținutiri exotice, președintele Klaus Iohannis s-a fotografiat duminică, la o drumeție pe munte, cu ultramaratonistul Polgar Levente Ioan, iar ca să nu bată la ochi că o face intenționat, l-a lăsat pe acesta din urmă să posteze imaginea pe o rețea de socializare.

Foto Polgar Levente Ioan Facebook

Polgar Levente Ioan a scris că „traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul Președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”.

Iar pentru că șeful statului pleacă mereu însoțit de soția sa chiar și în vizitele oficiale, aeronava de lux închiriată de acesta din bani publici făcând escală la Sibiu să o ia pe Carmen Iohannis, trebuia să apară și aceasta într-o destinație din România.

Astfel, Carmen Iohannis a postat și ea duminică, pe o rețea de socializare, o fotografie în care ține în mână steagul României, pe Vârful Moldoveanu, iar în planul secunde, cu spatele la cameră, stă Klaus Iohannis vorbind cu câțiva sportivi care participau la o competiție.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version