Liderul PSD și-a pierdut cumpătul în urma scandărilor câtorva protestatari care l-au așteptat la ieșire.

Condamnatul penal Liviu Dragnea a fost audiat vineri seară la Parchetul General, de procurorii militari, în dosarul “Jandarmeria”, după ce a afirmat la Antena 3 că are informații despre finanțarea din străinătate a protestatarilor și despre tentativa de lovitură de stat.

Dragnea a fost descumpănit că nu a fost citat la DIICOT, structură condusă de Felix Bănilă – propus de ministrul Justițiie, Tudorel Toader, și numit fără nicio obiecție de preșerdintele Klaus Iohannis -, unde Cucoș, șeful Jandarmeriei la momentul protestului, a depus miercuri o plângere penală pentru tentativă de lovitură de stat.

“Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmațiilor mele – și le-am prezentat procurorilor. N-am depus niciun document”, a spus liderul PSD, la ieșirea de la audieri.

“Totul am spus în fața procurorilor, ca martor, și nu am voie să spun nimic din dosar”, a adăugat el, încercând să scape de jurnaliști.

Însă aceștia l-au asaltat cu întrebări despre violențele jandarmilor. “Jandarmeria a acționat legal, în opinia mea, în condițiile în care au fost niște violențe”, a spus el.

Întrebat dacă îi este teamă de o punere sub acuzare în acest dosar, Dragnea a răspuns: “Nici vorbă!”.

 Întrebat cine este vinovat, el a spus: “Cei care au organizat aceste violențe”.

El a negat că a avut informații despre provocatorii de la protest. La insistența jurnaliștilor, care i-au spus că, în calitate de președinte al Camerei Deputaților era normal să fie informat, Dragnea a replicat: “Mi-aș fi dorit, dar n-am fost informați”.

În tot timpul declarațiilor, un grup de protestatari i-au strigat: “Să-ți fie rușine, penalule! La pușcărie cu tine! Ia uitați, cătușele! Cât de javră poți să fii / Să gazezi niște copii?!?”.

Protestatarilor pașnici gazați și bătuți, Dragnea le-a transmis un sfat: “Tot timpul să se delimiteze de grupurile violente”.

Liderul PSD și-a pierdut cumpătul în momentul în care o protestatară l-a făcut hoț: “N-am furat, doamnă, nimic”, s-a răstit el la ea.

“Atunci de unde aveți atâta bogăție?” i-a replicat femeia.

“Unde e bogăția mea, nu v-ați săturat de atâtea minciuni?” a făcut pe niznaiul Dragnea.

“La pușcărie, hoțule! Penalule! PSD, ciuma roșie”, au continuat scandările până când Dragnea a reușit să urce în mașină și să plece.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version