Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, a anunțat, vineri, că membrii partidului și, în special, liderii acestuia vor avea un program extrem de încărcat săptămâna viitoare.

Dragnea a anunțat o ședință a Biroului Permanent Național pentru luni, 12 februarie, și o ședință a Comitetului Executiv Național pentru miercuri, 14 februarie.

“Mă obligați să fac ceea ce nu am făcut niciodată, să anunț public înainte de a da anunțul. O să-mi cer scuze colegilor mei, că să nu mai alergați după mine”, a fost mesajul transmis de Dragnea către jurnaliștii care îl asaltau cu întrebări.

Totuși, liderul PSD a dat asigurări că, în ciuda informațiilor apărute în ultima perioadă și a programului intens de săptămâna viitoare, “nimeni nu va executa pe nimeni în interiorul PSD. Am văzut și eu numele vehiculate și, na, nici nu știu cum să reacționez. Nu pot să spun decât că avem o continuare a seriei Fake News. Eu chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu toți proștii ăștia care anunță lucruri de foarte mult timp că se întâmplă în PSD și lucrurile alea nu se întâmplă. Chiar nu își dau și ei seama că ajung de râsul lumii? Văd doar zvonuri lansate de tot felul de site-uri obscure”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version