Înainte de ședința de miercuri a Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, liderii PSD au dat publicității raportul privind evaluarea guvernului Grindeanu.

 Documentul are peste 160 de pagini, iar concluziile raportului sunt cât se poate de clare, liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, fiind nemulțumiți de modul în care miniștrii guvernului Grindeanu au reușit să implenteze programul de guvernare până acum.

Conform statisticii dată publicității, din cele 393 de măsuri promise în campania electorală, doar 50, adică 13%, au fost îndeplinite. 107, respectiv 27%, au fost îndeplinite parțial, iar de 236 de măsuri guvernanții încă nu au adus nici măcar aminte.

Raportul complet de evaluare poate fi analizat AICI.

La umbra acestor cifre se pregătește debarcarea guvernului Grindeanu, spre nemulțumirea multor specialiști, în frunte cu fostul premier Victor Ponta. 

Rămâne de văzut dacă această debarcare va fi parțială sau totală și dacă va veni în urma unor demisii depuse de miniștri sau în urma unei decizii de retragere a sprijinului politic acordat guvernului Grindeanu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version