“Știu că acolo începusem, cam prin 1900 toamna, o construcție, o construcție pe care în 1900 iarna am vândut-o. Ce s-a întâmplat după-aia nu mai știu…”, a declarat Liviu Dragnea joi, într-o conferință la Parlament, întrebat de jurnaliști despre vila de la Mamaia, menționată în dezvăluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum.

Interesant este că, inițial, după acheta publicată luni de RISE Project, liderul PSD a negat că ar fi deținut o astfel de vilă.

Mai mult, Dragnea susținea că nici Tel Drum, nici altă companie nu a plătit pentru lucrări la vreo proprietate a sa. 

RISE Project a arătat că, potrivit documentelor descoperite, Tel Drum a plătit pentru bucătăria de vară de la reședința lui Liviu Dragnea din Alexandria și pentru lucrări la „o misterioasă vilă din Mamaia”. Jurnaliștii RISE scriau despre „un proiect faraonic”, o vilă cu cinci nivele și 1.015 mp.

Joi, în cadrul conferinței de presă de la Parlament, șeful PSD a fost întrebat despre imobilul din Mamaia menționat în ancheta RISE și dacă a încasat de pe urma acestuia bani sau alte foloase materiale, relatează Digi24.ro

„N-am încasat nicio chirie”, a răspuns Dragnea. „Sau alte avantaje…?”, a insistat reporterul. „N-am încasat nicio chirie”, a repetat liderul PSD.

„Nu știu. Știu că acolo începusem, cam prin 1900 toamna, o construcție, o construcție pe care în 1900 iarna am vândut-o. Ce s-a întâmplat după-aia nu mai știu…”, a susținut mai departe Dragnea.

La insistențele ziaristului de a preciza când a început acea construcție și când a vândut-o, Dragnea a refuzat să dea detalii. „Nu, nu mi-aduc aminte. Citiți acele penibilități din valiză și vă luați informațiile de acolo”, a spus el.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version