Liviu Dragnea a declarat luni, întrebat în ce calitate a mers iubita sa, Irina Tănase, an vizita oficială pe care el a desfășurat-o săptămâna trecută în Elveția, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, că “nicio instituție” nu a acoperit cheltuielile ei.

sursă foto Instagram Irina Tănase
La început, Dragnea a părut surprins de întrebare și i-a repezit pe jurnaliști: ”Nu vă interesează ce am discutat acolo, am înțeles!”.

Apoi, întrebat cine a acoperit cheltuielile Irinei Tănase, el a răspuns: “Nu a acoperit nicio instituție publică cheltuielile cu cazarea, cheltuielile cu transportul “.

La întrebarea dacă și-au cumpărat vreun ceas de la fabrica de lux Ulysee Nardin, așa cum apar în fotografie cei doi, Dragnea a spus ”„De acolo? Nu ştiţi ce preţuri sunt?“.

Liviu Dragnea a efectuat între 29 şi 31 mai, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, o vizită oficială în Elveţia, în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene.
 
sursă foto Instagram Irina Tănase
 
Iubita lui, Irina Tănase, a simțit nevoia să se laude, așa că a postat o fotografie pe Instagram cu ea și Dragnea admirând ceasurile care ajung la prețul de 200.000 de euro.
 
Potrivit memorandumului de la Camera Deputaților prin care a fost aprobată vizita, din delegația oficială au făcut parte Liviu Dragnea, Gabriel Vlase, Anca Spiridon, Paul Mihai Ionescu și Paula Turcu.
 
sursă foto Instagram Irina Tănase
 
Cheltuielile acestora au fost suportate de Camera Deputaților, așa cum se arată în memorandum.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version