Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Dublarea alocațiilor copiilor este constituțională! CCR a respins contestația lui Orban

Curtea Constituțională a României (CCR) a respins miercuri, cu unanimitate de voturi, contestația Guvernului Orban pe legea de respingere a OUG nr. 2/2020 privind amânarea dublării alocațiilor copiilor până în luna august.

În 3 iunie, Camera Deputaților – for decizional – a respins, cu 209 voturi „pentru”, 28 împotrivă și 3 abțineri,  OUG 2/2020.

Astfel, Guvernul Orban este obligat să dubleze retroactiv alocațiile copiilorde la 1 februarie, așa cum prevede Legea nr. 14/2020 adoptată pe 14 ianuarie și promulgată în aceeași zi de președintele Klaus Iohannis

Potrivit actului normativ, alocația va ajunge la 600 de lei pentru copiii de până la 2 ani (până la 3 ani pentru copiii cu dizabilități) și la 300 de lei pentru cei cu vârste între 2 și 18 ani.

2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv