Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Elena Udrea: “La cât succes a avut cu afacerea, Condrea sigur era sprijinit de servicii. Să vedem cine e in spatele lui”

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, a ajuns vineri dimineaţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde se judecă un nou termen din dosarul “Gala Bute”, dosar în care este acuzată de comiterea mai multor infracţiuni.

udrea  28

Înainte de a da ochii cu magistraţii, Elena Udrea a ţinut să vorbească şi ea despre cel mai arzător subiect al momentului, cazul Hexi Pharma.

Deşi spune că nu deţine informaţii concrete, Elena Udrea este convinsă că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, se bucura de susţinerea unor oameni importanţi din serviciile secrete “pentru că altfel nu poţi să obţii atâtea contracte importante. Aţi văzut şi dumneavoastră, avea contracte cu 152 de spitale sau ceva de genul acesta. Am făcut cu toţii afaceri sau avem prieteni care fac afaceri şi ştim şi noi cât de greu este să deschizi uşi. Nu poţi să deschizi atâtea uşi fără suport”.

Pe de altă parte, Elena Udrea consideră că dosarul Hexi Pharma este cel mai mare dosar de corupţie din istoria ţării noastre, “pentru că este foarte posibil să vorbim de mii de persoane care au murit în spitale din cauza dezinfectanţilor diluaţi”.

Însă Udrea neagă o eventuală implicare a sa în acest dosar, deşi Laura Georgescu, fosta soţie a lui Condrea, spune că fostul ministru al Dezvoltării aproba contractele pe fonduri europene obţinute de Hexi Pharma de la stat.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv