Plângerea depusă de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, împotriva așa-ziselor “agresiuni verbale” primite pe stradă de la Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a fost clasată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pe motiv că fapta nu există.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, Andreea Ceauşu, în acest dosar au fost efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dosarul a fost clasat pentru că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat public că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală. 

În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia acestuia au depus o plângere penală împotriva lui Ştefan Caramitru, care locuiește pe aceeași stradă cu ei în cartierul Cotroceni din Bucureşti.

Ştefan Caramitru a explicat însă că incidentul a fost minor, spunând că a fost “persiflat” de soţia lui Dragnea jr, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

Caramitru mai spunea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version