În răzbelul dintre Dragnea și Firea, NU morala și doctrina sunt motivele discordiei, așa cum vrea să ne păcălească “primărița” lui Pandele & Becali, ci peste 20 de miliarde de euro, numai buni de spoliat!
Pentru INIȚIAȚI: “Băieții deștepți” din spatele lui Firea au scos-o la luptă pe “Gospodina Capitalei” – care are ceva notorietate și, aparent, nu e penală precum”Daddy” Dragnea, aflat în corzi!
Motivul real, nu balivernele lui Firea? Dragnea NU vrea să-i dea pe mână bugete uriașe – Centura Capitalei, Metroul și ELCEN-RADET – adică, însumat, peste 20 de miliarde de euro, pe care să-i “administreze” Grupul Becali & Pandele cu Bădulescu la vorbitor – “băieții deștepți” din spatele lui Firea! (Vom reveni cu amănunte, documente și scheme!)
SECUNDA, Momentul Adevărului: NU ar fi mai bine să facem alegeri anticipate pentru Parlament și pentru Primăria Capitalei?!? Să vedem dacă bucureștenii o mai iubesc pe “gospodina” Firea și dacă românii îl mai adoră pe “dictatorul” Dragnea! Să vedem dacă PSD va mai fi votat în țară de peste 3,3 milioane de români (18% dintre cei cu drept de vot) iar cei 246.553 de bucureșteni (14% din cei cu drept de vot) care au votat-o pe Firea în iunie 2016 o să mai pună ștampila pe ea! Și să VEDEM dacă avem OPOZIȚIE: PNL, USR, PMP și Cioloș!
Firea se dă firească!
Firea: Dan a coordonat jandarmii în 10 august!

Marți seara, la TVR, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele i-a cerut din nou demisia ministrului Internelor, Carmen Dan, pentru incidentele din 10 august – dar de data asta a mers mai departe: l-a invitat pe Liviu Dragnea să părăsească șefia PSD, din cauza comportamentului dictatorial.

Așadar, la o oră de maximă audiență pentru TVR, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu ideea ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să demisioneze pentru că a gestionat cum nu se poate mai prost intervenția jandarmilor la Mitingul Diasporei.

Firea consideră că Dan este cea care a coordonat acțiunile jandarmilor, fiind în permanentă legătură cu șefii celor care conduceau acțiunea din teren.

De altfel, nici nu se pputea altfel, atât timp cât și-a întrerupt concediul pentru a veni la Miniserul de Interne, unde a stat până la ora 3 noaptea, când s-a încheiar hăituirea protestatarilor prin București, de la Piața Victoriei până la Gara de Nord!

Citiți și… Carmen Dan și Speranța Ciseru, amânate la audierea în Comisia de apărare din Senat

”(Carmen Dan – nr.) nu avea cum să nu coordoneze acțiunea din 10 august. Se afla în Ministerul de Interne, era în discuție permanentă cu șefii celor care erau la intervenție în Piața Victoriei. Era în permanent contact cu secretarii de stat, cu coordonatorii celor din Piața Victoriei. Nu poate sub nicio formă să spună că era în concediu, într-o stațiune, pentru că s-a aflat și în presă că era în MAI”, a declarat Gabriela Firea, la TVR.

Citește și… TUNUL ELCEN! DOCUMENT: Firea vrea să șteargă din banii bucureștenilor, la rectificarea bugetului, datoria ELCEN

Firea: Demisia lui Dragnea ar fi benefică pentru PSD

Gabi Firea a mai explicat că Liviu Dragnea este dăunător PSD-ului în acest moment și ar trebui să demisioneze.

”Din punctul meu de vedere, eu cred că ar trebui să se retragă. Repet, este punctul meu de vedere, nu m-am consultat și cu alți colegi.

Ori schimbă modul de lucru și renunță la a se mai consulta cu doar 2-3 persoane, care nici măcar nu fac parte din Guvern, dar nu cred că poate să facă acest lucru. A doua variantă ar fi să se retragă. Ar fi mai bine și pentru partid”, a mai spus Firea la finalul emisiunii.

Reluăm propunerea SECUNDA: Să facem alegeri anticipate pentru Parlament și pentru Primăria Capitalei?! Să vedem dacă bucureștenii o mai iubesc pe “gospodina” Firea și dacă românii îl mai adoră pe “dictatorul” Dragnea! Să vedem dacă PSD va mai fi votat în țară de peste 3,3 milioane de români (18% dintre cei cu drept de vot) iar cei 246.553 de bucureșteni (14% din cei cu drept de vot) care au votat-o pe Firea în 2016 o să mai pună ștampila pe ea! Și să VEDEM dacă avem OPOZIȚIE: PNL, USR, PMP și Cioloș!
Firea, Cristoiu și “băiatul” de la #antena 3

În acest context citiți și…

Firea, după audierea la Parchetul General: Sunt și eu deținătoare de certificat ORNISS și nu am fost anunțată că vor fi violențe la proteste
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version