Florin Secureanu, fostul manager de la Spitalul Malaxa, este audiat de vineri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

DNA

Secureanu a fost chemat pentru a da detalii în legătură cu ilegalităţile semnalate de ancheta jurnalistică realizată de echipa lui Cătălin Tolontan.

După ce pe tolo.ro au apărut detalii incredibile despre abuzurile comise de Secureanu, procurorii DNA au ridicat mai multe documente şi computere de la Spitalul Malaxa.

În lumina acestor verificări, primarul Gabriela Firea a decis să renunţe la serviciile lui Florin Secureanu. La momentul respectiv, edilul preciza că “este o situaţie dificilă la Spitalul Malaxa din Capitală. Din primul moment în care am aflat că DNA se află la Spitalul Malaxa şi investighează activitatea managerului care este în această funcţie de nouă ani am luat decizia demiterii acestuia”.

Printre altele, Secureanu este acuzat că a spart în interes personal o mare parte din bugetul instituţiei, şi-a ţinut în permanentă teroare subalternii şi a decontat ilegal mai multe cheltuieli efectuate de apropiaţi şi oameni la care acesta avea interes.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version