O acţiune de amploare a procurorilor DIICOT a avut ca scop, vineri, destructurarea unei grupări de cămătari ce acţiona în special în Timişoara şi Suceava.

sursa foto timisplus.ro

Imediat au apărut informaţii conform cărora fostul fotbalist român Ion Timofte ar fi implicat în mod activ în această poveste. S-a spus că Timofte a pierdut un imobil în favoarea acestora, dar pentru a-şi reveni din punct de vedere financiar, fostul internaţional român a început să colaboreze cu gruparea condusă de fraţii Martinescu.

S-a mers chiar într-acolo încât să se spună că, contra unor sume de bani, Timofte le oferea informaţii preţioase cămătarilor despre anumite victime din dosarul ce are un prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro.

Totuşi, Timofte, fost jucător la FC Porto şi Boavista Porto, a venit cu propria sa versiune despre această poveste. Fostul fotbalist susţine că “într-adevăr am împrumutat bani de la aceşti cămătari în 2012. Am zis că mă voi regla în afaceri, dar nu am reuşit, din păcate. Îi cunosc din 1989, de când jucam la Poli Timişoara. M-au păsuit patru ani, dar anul trecut nu s-a mai putut şi acum o lună am pierdut casa pe care o pusesem garanţie. Dar să spui că eu m-am asociat cu ei este o nebunie. Dacă sunt parte în povestea asta, eu sunt o victimă. De fapt, sunt victima propriilor greşeli”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version