Capitala se află vineri sub ameninţarea urgiei albe, fiind pentru prima dată în iarna 2016-2017 când în Bucureşti ninge în mod abundent.

firea

În aceste condiţii, la sediul Poliţiei Locale Bucureşti a avut loc o şedinţă a comandamentului de iarnă, eveniment la care a participat inclusiv Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Aceasta i-a avertizat pe reprezentanţii companiilor de salubritate care au contracte de deszăpezire cu primăriile de sector că “cine nu-şi face treaba cum trebuie, zboară. Nu mă interesează, chiar dacă ajungem la tribunal cu ei, nu voi fi de acord ca o companie care nu a deszăpezit eficient să îşi menţină contractul de salubrizare în ţară”.

În plus, Firea a precizat că “noi dăm un test acum, dar consider că, pe linie managerială, eu împreună cu domnul prefect, cu domnul viceprimar, cu întreaga echipă de consilieri, directori, ne-am făcut datoria. Dacă mai departe companiile de salubritate care au contracte cu primăriile de sector nu-şi fac datoria şi nu respectă contractul, eu vă garantez că este ultima acţiune în Capitală. Aici nu e cu amenzi. Aici este cu mai au sau nu mai au contract în Capitală. Acum vor dovedi dacă vor să mai lucreze pentru Capitală. Pentru că la mine nu merge să îşi ia banii şi să nu îşi facă treaba. Nu există aşa ceva, nu au alte metode să mă impresioneze. Ei acum lucrează pentru a-şi menţine aceste contracte, pentru că voi fi intransigentă”.

Primarul Capitalei anunţă că deocamdată nu sunt probleme majore în Capitală, dar a recunoscut că “în unele sectoare deszăpezire s-a făcut mult mai bine decât în celelalte, astfel că acolo unde sunt minusuri am solicitat luarea unor măsuri de urgenţă pentru remedierea acestor neajunsuri”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version