Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

Gafă de proporții a lui Rareș Bogdan, fost moderator TV

Pe principiul “Cine nu e cu noi e împotrva noastră”, eurparlamentarul Rareș Bogdan, fost moderator TV, acum prim-vicepreședinte al PNL, a admonestat-o, marți, pe moderatoarea Digi 24, care îi prezenta argumente pentru o dezbatere electorală între Klaus Iohannis și contracandidata lui la prezidențiale, Viorca Dăncilă (PSD).

”Observ că mulți s-au transformat în susținători ai lui Dăncilă”, i-a spus Rareș Bogdan fostei lui colegă de breaslă, Roxana Lăzărescu.

Aceasta i-a enumerat exemple de dezbateri similare și a argumentat nevoia ca președintele Iohannis să participe la o asemenea dezbatere electorală, însă Rareș Bogdan a insistat că este inutilă.

 

El a dat ca exemplu refuzul lui Jacques Chirac, fostul președinte al Franței, care a refuzat o dezbatere similară cu Jean Marie Le Pen în anii 2000, dar a omis faptul că Emmanuel Macron a participat la o întâlnire electorală cu Marine Le Pen, candidata partidului extremist fondat de tatăl său.

”Noi nu știm cine e Dăncilă? Cu acești oameni ne cereți să purtăm dialog? E ca și cum i-ați cere Regelui Mihai să poarte un dialog cu Petru Groza”, a spus Rareș Bogdan.

Iohannis se fofilează: Vă pot spune că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii
71 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv