Impresarul Ioan Becali a ajuns, miercuri dimineaţa, la Judecătoria Sectorului 4, unde magistraţii analizează solicitarea sa de a fi eliberat condiţionat.

ioan becali

Condamnat în martie 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare, pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Becali a efectuat, deja, aproape jumatate din condamnare şi, profitând şi de vârsta pe care o are, 64 de ani, vrea să scape de detenţie.

Becali are deja un aviz favorabil din partea Comisiei de specialitate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, însă magistraţii i-au refuzat de trei ori până acum eliberarea condiţionată tocmai din cauza faptului că este implicat şi în dosarul de şpăguire a judecătoarei Geanina Terceanu, cea care i-a achitat pe inculpaţii din Dosarul Transferurilor la prima instanţă.

Înainte de a da ochii cu magistraţii, Ioan Becali a precizat că “nu vreau să mor în penitenciar”. Impresarul are probleme cu inima şi se bazează pe faptul că a avut un comportament excelent după gratii, a fost recompensat de mai multe ori şi, evident, a scris şi cărţi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version