Președintele Klaus Iohannis l-a trecut în rezervă, începând cu 1 martie, pe șeful Serviciului 112 din Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), generalul de brigadă – cu o stea Dănuț Popescu.

112, urgenta, apel

Totodată, șeful statului a semnat, vineri, decretul privind trecerea în rezervă a generalului de brigadă – cu o stea Adrian Romanică, din Ministerul Afacerilor Interne, la 15 februarie.

Președintele Iohannis l-a eliberat din funcția de judecător la Curtea de Apel Galați pe Vasile Susanu, la data de 28 martie, ca urmare a respingerii cererii de acordare a avizului anual al Consiliului Superior al Magistraturii.

Șeful statului a semnat și alte decrete pentru eliberarea din funcție a mai multor magistrați ca urmare a pensionării acestora: Maria Cecilia Rimili, judecător la Tribunalul Bihor, Felician-Sergiu Cotea, judecător și președinte al Judecătoriei Câmpeni, Anișoara Neagoe, judecător la Judecătoria Vânju Mare, Ioan-Nicolae Jivan judecător și președintele Secției litigii de muncă și asigurări sociale a Curții de Apel Timișoara și Rodica Olaru, judecător la Curtea de Apel Timișoara.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version