Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Lista primelor instituții media care înșfacă bani publici de la Guvernul Orban pentru reclame la măști

Secretariatul General al Guvernului, condus de Antonel Tănase, a publicat prima listă cu instituțiile media care vor primi bani publici de la Guvernul Orban, pentru reclame la măști.

Televiziunile, ziarele, site-urile, radiourile și ONG-urile acceptate „la prima strigare” vor cheltui circa 82 milioane lei din totalul de 200 de milioane prevăzute în Ordonanța de Urgență 63/2020.

Banii sunt alocați de Guvernul PNL pentru o campanie electorală pe față din banii contribuabililor, sub pretextul informării românilor despre pandemia de coronavirus.

UPDATE! Orban cumpără cu 40 de milioane de euro TĂCEREA unor instituții de presă, până pe 31 august!
Antonel Tănase

„Lista reprezintă un calcul parțial până la data de 15 mai, unde nu figurează deocamdată companiile Outdoor.

Evident și revoltător este că sumele mari merg către companii media cu proastă reputație, fiind sub patronajul unor „moguli” condamnați sau cercetați pentru corupție ca Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță, Dan Andronic, Radu Budeanu, sau în proprietatea unor apropiați ai PSD.

Cifrele vorbesc de la sine: firmele Trustului Intact vor lua peste 15 milioane lei, adică aproape 3,3 milioane euro, companiile lui Budeanu, axate pe vânătoare de click-uri cum sunt cancan.ro, tacataca.ro de pe prosport.ro, precum și capital.ro și gândul.ro, înhață aproape 2,5 milioane lei, adică în jur de 500 mii euro”, scrie Radio Europa Liberă.

Lista cu instituțiile media care s-au dedulcit la banii publici, pentru o campanie deșănțată de purtare a măștilor cumpărate la suprapreț de ministerul Sănătății, poate fi consultată și aici: 

Ministrul Tătaru cumpără măști la suprapreț, prin negociere directă, cu 193 milioane lei fără TVA
2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv