Liderul PSD Liviu Dragnea, care este și președintele Camerei Deputaților, a votat din greșeală în favoarea moțiunii simple pe sănătate depusă de PNL, USR și PMP împotriva ministrului Florian Bodog.

Dragnea dă vina pe deputatul PMP Corneliu Bichineț, care i-a recomandat în plen, de la tribună, să aibă grijă cu “Terente” – făcâmd referire la faptul că premierul Mihai Tudose este din Brăila, orașul celebrului Terente.

“Vreau să vă spun că, după pledoaria domnului Bichineț, nu am fost atent și am votat pentru moțiune. Din greșeală”, s-a scuzat Dragnea în fața jurnaliștilor.

Iată ce a spus deputatul Bichineț:

“Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaștem, primul ministru și Liviu Dragnea, coborând printre noi. Platon așa spunea în Republica: Am coborât în Pireu în sens de a veni din Atena în port. Eu mă bucur că sunteți aici și că ați venit amândoi pentru că dați un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR în momente de balans, trebuie să dai dovadă de inteligență, iar Corneliu Bichineț de la Vaslui vă spune direct: Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineț.

Moțiunea simplă “PSD dăunează grav Sănătății” a fost respinsă cu 149 voturi, fiind înregistrate numai 97 de voturi “pentru”, iar alți 19 deputați s-au abținut.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version