Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Amenzile mărite pentru lipsa rovinietei se aplică de sâmbătă, 20 august / POLITICĂ: Premierul Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, analizează la Sinaia reglementarea prețurilor la energie așa cum cere PSD / 

Breaking News:

MAI: Finanţare europeană de 39,1 milioane euro pentru refugiații ucraineni

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a semnat, luni, contracte de finanţare europeană în valoare de 39,1 milioane euro pentru refugiații ucraineni.

Sală de așteptare pentru refugiații ucraineni, în martie 2022, la Aeroportul „Henri Coandă” București

Banii, care vor ajunge în România până la finele lui august, provin din Fondul pentru Azil, Migraţie şi Integrare (FAMI) – 12,1 milioane euro şi din Instrumentul de Sprijin pentru Managementul Frontierei şi Politica de Vize (IMFV) – 27 milioane euro.

Pentru a facilita accesul rapid la aceste fonduri şi a limita birocraţia, Comisia Europeană a ales finanţarea nelegată de costuri (“not linked to costs”), cu atât mai mult cu cât costurile reale actuale pot fluctua semnificativ.

Alături de România, alte patru state membre UE au primit fonduri externe nerambursabile în contextul crizei refugiaţilor din Ucraina – Ungaria, Polonia, Slovacia şi Republica Cehă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv