Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Ministrul de Interne, Lucian Bode, s-a pozat la Untold cu Boc și fondatorii festivalului: „Distracţia nu trebuie să însemne excese”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, s-a fotografiat la Untoldcu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi cu fondatorii Untold, Bogdan Buta şi Edy Chereji, apoi a postat pozele pe Facebook, să dea un semnal că susține inițiativa.

Iată și mesajul transmis de Bode”:

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost şi vor fi alături de zecile de mii de participanţi pentru protecţia şi siguranţa lor. Din centrul de comandă, dar şi din mijlocul celor care petrec, situaţia se prezintă bine şi este atent monitorizată. Le mulţumesc celor peste 1.000 de angajaţi din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare şi acţiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel. A fost aplicat şi de această dată modelul proactiv de acţiune pentru a preveni incidentele nedorite şi pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică.

Distracţia continuă la Untold, dar nu trebuie să însemne excese.

În aceste zile suntem partenerii celor care înţeleg să se comporte civilizat şi să respecte legea.

Desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestui eveniment care a devenit un brand pentru ţara noastră şi care pune România pe harta marilor festivaluri internaţionale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toţi: autorităţi, organizatori, participanţi. Distracţia continuă, aici, la Cluj-Napoca, la UNTOLD, şi ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura şi respectul sunt compatibile cu voia bună şi distracţia! Le mulţumesc celor care au înţeles acest lucru şi care se bucură decent de acest festival.

Felicitări organizatorilor, autorităţilor locale şi partenerilor implicaţi în acest proiect grandios pentru această nouă ediţie a UNTOLD şi pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alţii nu se poate!”.

52 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv