Vicepreședintele USR Ionuș Moșteanu a depus miercuri în numele partidului, la RA-APPS, o solicitare prin care să obțină „desecretizarea contractului de renovare de 9 milioane de euro pentru vila lui Iohannis din Aviatorilor 86”.

Deputal Moșteanu, care este și purtător de cuvânt al USR, a precizat pe Facebook:

„RA-APPS funcționează sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului și, potrivit celor mai recente informații, Nicolae Ciucă, în calitate de premier, este cel care a secretizat documentele legate de amenajarea vilei de 1.200 de metri pătrați.

Ce ascunde renovarea de milioane de euro a vilei din Aviatorilor 86? Pentru cine se pregătește acest imobil și de ce este necesară o investiție atât de mare din bani publici? Cine plătește pentru palatul lui Iohannis? Sunt întrebări legitime, care așteaptă un răspuns.
 
Cu banii risipiți de PSD-PNL pentru „Palatul Împăratului” s-ar putea moderniza trei școli sau s-ar putea asigura masa caldă pentru mai bine de 14.500 de copii vreme de un an. Sau se poate face o creșă nouă, cu 110 locuri, așa cum face primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Și mai rămân și bani, dacă ne uităm că noua creșă costă 4,5 milioane de euro, cu mult sub suma vehiculată pentru amenajarea reședinței cuplului Iohannis.
 
Nu mai putem tolera acest jaf! PSD-PNL, publicați contractul de renovare!
 
Este inadmisibil ca, într-o democrație, un contract de o asemenea anvergură să fie ținut sub lacăt”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version