Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Nicușor Dan îi amenință pe parlamentarii care au depus plângere penală împotriva sa

Nicușor Dan îi amenință pe parlamentarii PSD care au depus plângere penală la DNA împotriva sa că va depune plângere de denunț calomnios.

„Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor şi o să le fac plângere penală”, a anunțat Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Despre cea de a doua înregistrare cu el apărută în spațiul public, Nicușor Dan nu a mai vrut să vorbească, susținând că a dat deja explicaţii în presă și că nu este vorba de niciun fel de corupţie.

„Tot ce înseamnă înregistrări şi răstălmăciri de înregistrări am dat explicaţiile ieri, sunt o chestiune absolut punctuală, nu este vorba de niciun fel de corupţie şi îndemn bucureştenii să nu se ducă pe aceste piste care abat atenţia publică de la lucrurile care sunt importante”, a susţinut Nicuşor Dan.

Candidatul la Primăria Capitalei a repetat că pe Gabriela Firea o va acţiona într-o instanţă civilă.

„Imediat ce juriştii vor redacta (acţiunea în instanţă – n.r.), până la sfârşitul săptămânii o facem. Ştiţi că a fost dezincriminată calomnia, acolo o să fie un proces civil, că ea m-a acuzat de nişte fapte în mod mincinos. Pentru procesul civil cu Gabriela Firea, o să cer daune pe care le voi vărsa după aceea unei asociaţii”, a spus Dan.

25 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv