Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Parlamentul i-a votat șefi interimari pe Ramona Săseanu la TVR și pe Liviu Popescu la Radio

Parlamentul a votat-o, marţi seara, în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), pe Ramona Săseanu, propusă de PNL. Aceasta a obținut 240 voturi „pentru” şi 135 împotrivă.

Totodată, Liviu Popescu, propus de USR PLUS, a fost ales în funcția de director general interimar la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), cu 237 voturi „pentru” şi 134 împotrivă.

Votul a fost secret ,cu buletine.

Mandatele celor doi sunt de șase luni.

Pentru postul de director al TVR au mai fost doi candidați: Adrian Ţântă, propus de AUR, a întrunit 131 voturi „pentru” şi 244 împotrivă, în timp ce Monica Ghiurco a obţinut doar 4 voturi „pentru” şi 371 împotrivă.

La Radioul public, candidatura lui Nicolae Voiculeţ, din partea AUR, a fost respinsă, obţinând 134 voturi „pentru” şi 237 împotrivă.

 
11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv