Zeci de poliţişti de la IPJ Argeş şi de la Poliţia Municipiului Câmpulung au participat, marţi, la 13 percheziţii efectuate pe raza localităţilor Câmpulung, Stoeneşti, Mioarele, Rucăr, Cetăţeni şi Boteni, toate din judeţul Argeş.

sursa foto voceatransilvaniei.ro
sursa foto voceatransilvaniei.ro

Percheziţiile au vizat domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni economice, respectiv contrabandă cu ţigarete.

Conform oamenilor legii, “acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau producerea de produse accizabile. Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie 2015 şi până în prezent, persoanele vizate ar fi produs artizanal ţigarete, pe care apoi le-ar fi comercializat fără a respecta legislaţia în vigoare. În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat două instalaţii electrice de confecţionat ţigarete, 2.000 de tuburi de hârtie cu filtru, 30 de kg. de tutun şi 700 de ţigarete nefiscalizate. De asemenea, s-au ridicat în vederea continuării cercetărilor două monitoare LCD, un televizor, 70 de obiecte pirotehnice, două generatoare, un motoferăstrău, precum şi alte obiecte de uz casnic, susceptibile a proveni din infracţiuni”.

Opt dintre suspecţi urmează să fie audiaţi la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version