Zeci de poliţişti de la Combaterea Crimei Organizate Piteşti şi procurori DIICOT efectuează, miercuri, nu mai puţin de 42 de percheziţii în Argeş, Buzău, Satu Mare, Bacău, Neamţ, Bistriţa, Sălaj, Constanţa, Dâmboviţa şi Bucureşti.

catuse, perchezitii

Oamenii legii urmăresc destructurarea unei grupări de infracţionalitate organizată specializată în evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Toate infracţiunile au fost comise în domeniul comerţului cu produse alimentare.

Conform celor care anchetează dosarul, “din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2010, persoanele vizate ar fi constituit sau ar fi aderat la un grup infracţional organizat, cu scopul obţinerii de venituri ilicite din infracţiuni de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la aproximativ 10 milioane lei”.

9 persoane vor fi duse la audieri şi 10 citaţii vor fi puse în aplicare, poliţiştii beneficiind de suportul unor echipaje de jandarmi, dar şi de susţinerea specialiştilor SRI, DIPI şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version