Poliţiştii din Alba şi procurorii de pe lângă Judecătoria Aiud participă, joi dimineaţa, la efectuarea a 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă şi deţinere ilegală de ţigarete.

tigari contrabanda

Se efectuează cinci percheziţii în Alba şi şapte în Cluj, şapte suspecţi urmând a fi duşi la audieri. Ei sunt bănuiţi că au prejudiciat bugetul cu circa 17.000 de lei.

Conform procurorilor, “din cercetări a reieşit că, începând cu septembrie 2015, 5 bărbaţi şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi colectat, deţinut, transportat, depozitat şi comercializat ţigarete de contrabandă. Bunurile accizabile ar fi fost valorificate pe raza judeţelor Alba şi Cluj, de la domiciliile celor în cauză şi prin intermediul unor firme controlate de aceştia, precum şi în pieţe şi târguri”.

Oamenii legii susţin, de asemenea, că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 de ţigarete.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version