Procurorii DIICOT au luat cu asalt, marţi dimineaţa, mai multe locaţii din Bucureşti.

sursa foto vice.com
sursa foto vicecom

Sunt percheziţionate casele unor braşoveni acuzaţi de trafic de droguri. Dramatic este faptul că oamenii comercializau substanţe psihoactive destinate experimentelor chimice şi interzise consumului uman.

Traficanţii obţineau substanţele respective din Marea Britanie. Autorităţile germane au interzise substanţele respective în ţară, după ce două persoane au murit, din cauza consumului, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

Cei 25 de suspecţi urmează a fi audiaţi la sediul DIICOT din Braşov. Oamenii legii susţin că “în vederea distribuirii eficiente a substanţelor cu efecte psihoactive liderii grupului infracţional s-au implicat în activităţile de recrutare a persoanelor dispuse să le comercializeze, în special din rândul consumatorilor, reuşind să creeze astfel o reţea având ramificaţii pe raza municipiilor Braşov şi Codlea”.

De asemenea, procurorii DIICOT susţin că “în urma consumului acestor canabinoizi sintetici au fost înregistrate numeroase cazuri de internare în unităţi spitaliceşti a mai multor persoane, în special minori/adolescenţi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version