După reînvestirea Laurei Codruţa Kovesi în fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii DNA au reînceput în forţă lupta cu corupţia.

sursa foto jurnalistii.ro
sursa foto jurnalistii.ro

Astfel, miercuri dimineaţa, procurorii DNA au ajuns, pentru percheziţii, la 17 locaţii din Bucureşti şi Vâlcea, inclusiv la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea.

Celelalte percheziţii au loc la domiciliile unor suspecţi sau la sediile unor societăţi comerciale. Sunt vizate infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada 2013-2014.

Din primele informaţii reiese că personajul principal al dosarului este Florea Mierluş, directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Vâlcea, personaj acuzat că a atribuit cu dedicaţie mai multe contracte pentru repararea unor drumuri judeţene.

Conform voceavalcii.ro, este interzisă intrarea în sediul CJ Vâlcea a persoanelor care nu lucrează acolo, iar percheziţii se efectuează inclusiv la locuinţele lui Mierluş, respectiv la apartamentul său din oraş şi la casa pe care a dobândit-o în satul Goranu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version