Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat, miercuri dimineaţa, mai multe percheziţii în Oradea, inclusiv la sediul Universităţii Oradea.

Constantin Bungau (sursa foto bihorstiri.ro)
Constantin Bungau (sursa foto bihorstiri.ro)

Au fost ridicate multe documente şi sigilate mai multe birouri, inclusiv cel al rectorului Constantin Bungău. Din primele informaţii reiese că oamenii legii investighează modul în care au fost avansate în funcţie mai multe cadre universitare.

Însoţit de avocatul său, Bogdan Bodea, rectorul Constantin Bungău a precizat că ar fi vorba despre modul în care a fost promovat în funcţie conferenţiarul Camelia Dindelegan.

“Am fost întrebat de procurori ce ştiu despre treaba aceasta. Sunt surprins. Nu ştiu nimic, nu am făcut parte din nicio comisie. Nu am niciun amestec, nu eu hotărăsc cine scoate posturile la concurs. Nu ştiu despre ce este vorba”, a fost mesajul transmis de Bungău, conform bihon.ro.

Procurorii vor efectua percheziţii şi la sediul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane. Alt nume vizat în dosar este cel al decanului Facultăţii respective, Floarea Chipea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version