Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Protest la Guvern: Subofiţerii de poliţie reclamă “discrepanţa mare faţă de ofiţeri, inclusiv la salariu”

Peste 100 de subofiţeri de poliţie protestează, joi la prânz în faţa sediului Guvernului, pe un ger de crapă pietrele, nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile de muncă.

Politia-romana

Unul dintre liderii de sindicat se află la negocieri la Palatul Victoria.

De la sediul Guvernului, manifestanţii se vor deplasa la sediul Ministerului de Interne, unde însă ministrul Petre Tobă lipseşte, el aflându-se de două zile la Paris în vizita oficială a premierului Dacian Cioloş.

“Există o discrepanţă foarte mare între ofiţeri şi subofiţeri, inclusiv la salariu. Noi, ca şi subofiţeri, am rămas foarte puţini în stradă, pentru că MAI, după reorganizarea din 2012, a dat afară poliţişti care erau în stradă. Avem o deficienţă foarte mare în acest sector, iar numai noi suntem trimişi în stradă”, reclamă protestatarii.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv