Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

PSD și PNL croiesc o dublă comasare de alegeri. Iohannis le dă binecuvântarea, chiar de la Strasbourg, lui Ciolacu și Ciucă

PSD și PNL croiesc o dublă comasare de alegeri, în acest an: localele cu europarlamentarele, în 9 iunie, și primul tur al prezidențialelor „la pachet” cu parlamentarele, în toamnă, potrivit unor surse politice. Decizia finală va fi luată, joi, în coaliție.

Președintele Klaus Iohannis le-a dat lui Ciolacu și Ciucă, miercuri, binecuvântarea, chiar de la Strasbourg, unde a susținut un discurs în Parlamentul European. 

„Alegerile vor avea loc toate în acest an, patru rânduri de alegeri. Este foarte mult. Care cu care se pot comasa în mod legal corect şi constituţional va elucida guvernul şi coaliţia. Eu nu sunt împotriva unor comasări de alegeri“, a declarat şeful statului, întrebat pe această temă de jurnaliști. 

Iohannis i-a îndemnat, practic, pe Ciolacu și Ciucă să se grăbească, găsind și o scuză pentru comasare: „Dacă se face bine şi se anunţă din timp, este o metodă de a reduce numărul de scrutine”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv