Astăzi, 12 octombrie 2017, unul dintre acționarii minoritari ai societății care deține licența pentru Nasul TV, Paul Alexandru Moraru, a trimis un lăcătuș care a spart ușile televiziunii Nasul TV. 
 
După ce ușile au fost sparte, un reprezent al lui Paul Moraru, Andi Laslău, a intrat în Camera Specială în care se găsesc Serverele – MCR – și a modificat transmisia  aprobată de CNA.

Astfel, Paul Moraru – fără niciun grad de rudenie cu Radu Moraru – a ocupat abuziv televiziunea Nașul TV și a difuzat informații false.

Una dintre informațiile false se referă la faptul ca ar fi avut loc o ședință AGA, în care Radu Moraru ar fi fost demis. Ședința respectivă nu a fost legală, deoarece nu a fost organizată de către Administratorul judiciar – firma se găsește în insolvență.

Folosindu-se de un contract cu o societate de pază, Paul Moraru a blocat accesul echipei Nașul TV și a lui Radu Moraru în studiourile Nașul TV.

Așadar, fără să dețină o Hotărâre Judecătorească definitivă, Paul Moraru a pus mâna pe televiziunea Nașul TV și a dat ordin firmei de pază sa nu permită accesul niciunui realizator tv.

În acest moment, echipajul de Poliție chemat de Radu Moraru să rezolve situația este ținut la ușă de către cei doi agenți de pază trimiși de Paul Moraru!

Radu Moraru a făcut plângere împotriva lui Paul Moraru și la DIICOT, deoarece reprezentanții lui Paul Moraru au spart serverele unei televiziuni naționale.

Vom reveni cu amănunte.

Iată și comunicatul transmis de Radu Moraru:

Un grup infracțional organizat a spart și ocupat NAȘUL TV!

Acest grup infracțional este condus de către Paul Alexandru Moraru, niciă legătură de rudenie cu mine. Un escroc pe care l-am prins că atenta pe la spatele meu să pună mâna pe Televiziunea Liberă. Și l-am dat afară de pe post.

Ne hărțuiește cu peste 20 de procese.

Dar acum a înnebunit pur și simplu, fiindcă în urmă cu câteva zile i-am plătit, prin executor judecătoresc, cei 79.000 de lei, creanța pe care o avea de la Radiocom și cu care dorea să pună mâna pe Televiziune.

Practic, l-am lăsat fără obiectul muncii de infractor și toate procesele lui nu își mai au rostul.

Și atunci, au atacat barbar Televiziunea! Voi lupta până la capăt, fiindcă adevărul e unul singur și este de partea mea! Și toate documentele arată că eu spun adevărul.

Pe curând! Tot aici pe site, deocamdată!

Să fiți iubiți!

Radu Moraru

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version