Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Schengen. Iohannis la retrimis pe Hurezeanu ambasador la Viena, la o lună și 10 zile de la chemare

Președintele Klaus Iohannis l-a retrimis la Viena pe ambasadorul Emil Hurezeanu, joi, după ce l-a chemat în țară pe 9 decembrie, pe fondul eșecului aderării României la Schengen.

Decizia a venit după convorbirea telefonică avută de Iohannis cu președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, pe tema votului negativ al acestei țări pentru aderarea României la Schengen.

Administrația prezidențială precizează că retrimiterea la Viena a ambasadorului României reprezintă „un gest de deschidere pentru identificarea unor soluții constructive și de facilitare a unui dialog dinamic, pe toate canalele disponibile”.

„Cei doi Președinți au avut, de asemenea, un schimb de opinii privind evoluțiile de securitate din regiune și sprijinul acordat Ucrainei”, mai arată Președinția.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv