Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Masca este obligatorie și în București în aer liber / zonele vizate: Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii STB şi peroane CFR Călători/ JUSTIȚIE: Victor Sandu, fost director general la „Apele Române”, reținut de DNA / El este acuzat că a luat mită 1 milion de euro / 

 

Breaking News:
 

Șeful AEP: Dacă ne întoarcem la starea de urgență, alegerile locale vor trebui suspendate

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin Mituleţu-Buică, a declarat, miercuri, după ce Camera Deputaților – for decizional – a adoptat prin lege desfăşurarea alegerilor locale în data de 27 septembrie, că “lucrurile vor fi suspendate”, dacă se va reveni la starea de urgenţă, din cauza pandemiei.

„Aşa cum avem în acest moment, legea spune că alegerile se vor desfăşura pe data de 27 septembrie. Nu ştim ce va putea apărea ca această dată să fie schimbată. Dacă ne întoarcem la starea de urgenţă, cu siguranţă, lucrurile vor trebui suspendate”, a declarat Mituleţu-Buică.

Lege adoptată: 27 septembrie, data alegerilor locale

O a doua stare de urgență ar putea fi decretată de președintele Klaus Iohannis, din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus (Covid-19).

Coronavirus: 555 de cazuri noi, 30.175 de infectați în aproape 4 luni
52 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv