Într-una din ieșirile avute pe tema polițistului pedofil, Carmen Dan, ministrul de Interne, a făcut o declarație incredibilă.

Carmen Dan

Aceasta a precizat că Centrul de testări psihologice al Ministerului nu are autorizație de funcționare.

Imediat au apărut și reacțiile. Iar Dumitru Coarnă, deja celebrul șef al sindicaliștilor din MAI, a anunțat că “doamna ministru nu cred că știe ce declară”.

Apoi, Coarnă a dezvoltat subiectul: “Toate examenele de la Academia de Poliţie şi din şcolile de agenţi, unde evaluarea psihologică este eliminatorie, pot fi acum contestate. Am impresia că doamna Carmen Dan nu ştie ce declară. Dacă centrul de testare psihologică nu are avizare înseamnă că toate testările psihologice privind încadrările sau admiterea în şcolile de profil sunt nule. Acel centru psihologic este în subordinea ministrului de interne. Să-şi asume. Dacă, după un an de zile, doamna Carmen Dan îşi dă seama că acel centru nu are atestat… Vii tu, ministru de interne, la televizor, să spui că centrul din subordinea ta nu are autorizare, nu respectă normele legale… Astfel de declaraţii sunt iresponsabile, întrucât, acum, oricine poate ataca concursurile în şcolile de profil, unde aceste testări psihologice au fost eliminatorii. Şi ai avut concursuri în Academia de Poliţie, în şcolile de agenţi de poliţie, încadrări în structurile interne, unde aceste testări psihologice au fost eliminatorii. Acum orice parte interesată n-ar putea să atace în instanţă şi să trimită acasă toţi elevii din şcolile de profil?”.

Despre demiterea șefului Poliției, Coarnă susține că “cred că este evident pentru toată lumea că este o comandă politică a domnului Liviu Dragnea. Ați văzut și declarația domnului Dragnea de luni. A spus exact același lucru. De ce să demiți un om care are rezultate? Este o declarație lipsită de temei”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version