Eugen Stan, polițistul pedofil care a șocat o țară întreagă, își împărțea viața de aproximativ doi ani cu o femeie care i-a devenit a doua soție.

Aceasta susține că a fost șocată să afle despre nenorocirile produse de soțul ei, dar și că “în afară de faptul că era gelos, comportamentul lui nu arăta că ar fi ceva anormal”.

Într-o intervenție avută la Antena 3, femeia a căutat să se apere și a spus că “eu îl cunosc de doi ani, atâta tot. În rest, chiar nu aveam ce să fac. Eu aveam serviciul meu, el pe al lui. Nu am stat să-l urmăresc. Eram acasă – serviciu, serviciu – acasă. Plus că aveam o mamă bolnavă de care trebuia să am grijă. Nu puteam să stau să-i atrag lui atenția. Dar, vă spun, am fost șocată și distrusă când am aflat. Nu mi-a venit să cred”.

O vecină a polițistului pedofil a scris pe Facebook că “pe el l-a lăsat prima soție și atunci s-a țăcănit. Un om “țăcănit” devine o problemă de rezolvat pentru societate. Dar nu de către el însuși, că el nu mai gestiona situația. Putea fi.. taximetrist, profesor, psiholog sau potcovar. Orice minte poate suferi tulburări. Problema este comunitatea din care face parte. Mai cu seamă că cea din care făcea el parte avea OBLIGAȚIA și RESPONSABILITATEA să-l testeze periodic. Propunerea mea este să fie testat (neapărat și urgent) Danieleț. Și cei care aplică testele psihologice în instituțiile publice unde se cheltuie banii mei și ai tăi. Testați și închiși! Țăcăniții în centre specializate (ura colectivă de genul “să-l castreze”, “să înfunde pușcăria”… – cine??!! un nebun care nu mai are repere, care oricum nu pricepe??!!), iar vinovații să răspundă. E necesar a fi tratată cauza, nu efectul. Sistemul defectuos e cauza, nebunul e efectul. Suntem cu toții în pragul nebuniei din pricina unui sistem dezechilibrat. La care noi participăm prin nepăsare, prin indolență”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version