Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit marţi cu preşedintele Klaus Iohannis, iar ulterior cu Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, şi cu alţi lideri ai PSD.

La finalul discuţiilor, atât Tudose, cât şi Dragnea au părut mulţumiţi de discuţii. Premierul a precizat că “am stabilit cine sunt remaniabilii şi urmează să-i anunţăm joi, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD”.

În plus, Tudose a precizat că “am stabilit de comun acord că guvernul este un guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentală, lucrurile trebuie clarificate”.

De partea cealaltă, Liviu Dragnea a anunţat că “am avut o discuţie bună, dar deciziile vor fi luate în Comitetul Executiv. Domnul Tudose ne-a prezentat câteva măsuri care ar trebui luate pentru a nu exista probleme, dar trebuie să le argumenteze şi în şedinţa Comitetului Executiv de joi”.

Deşi cei de la PSD nu au dorit să ofere detalii despre miniştrii care ar putea fi remaniaţi, există informaţii conform cărora pe lista neagră se află Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, ambele cu probleme penale, Viorel Ilie, un alt ministru intrat în atenţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dar şi Ilan Laufer, Liviu Pop sau Răzvan Cuc.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version