Reprezentanţii Poliţiei Bucureşti au oferit noi detalii despre crima uluitoare petrecută, marţi seara, la staţia de metrou Dristor 1.

sursa b365.ro

O femeie de 36 de ani a aruncat o tânără de 25 de ani pe şinele de la metrou. Victima nu a mai reuşit să se salveze. A fost lovită în plin de tren şi a murit pe loc.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis, miercuri dimineaţa, reţinerea suspectei pentru 24 de ore. Ea urmează să fie prezentată magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresoarea este născută în localitatea Ostroveni, judeţul Dolj, dar de câţiva ani s-a aciuat pe lângă Bucureşti, iar în prezent locuieşte la Centrul Social Sf. Ioan din Sectorul 3 al Capitalei.

Femeia s-a recunoscut în imaginile date publicităţii de anchetatori, dar nu a putut oferi detalii despre incidentele în care a fost implicată. Este bănuită că a mai aruncat o tânără de pe peron în staţia Costin Georgian. Din fericire fata respectivă nu a păţit nimic.

Oficial, agresoarea este acuzată de comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

Fata care şi-a pierdut viaţa avea 25 de ani şi era născută în Bucureşti. Apropiaţii ei susţin că i-ar fi înştiinţat de curând că este însărcinată.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version