Adriana Săftoiu, fost consilier prezidențial al președintelui Traian Băsescu, în perioada 2004-2007, a ajuns marți dimineața la sediul din București al DIICOT.

12.15: La ieșirea din sediul DIICOT, Adriana Săftoiu a precizat că “am stat de vorba cu domnii procurori în jur de 90 de minute. Am calitatea de martor într-un dosar de infracțiuni economice privind un subiect media”.

 

Adriana Săftoiu nu a dorit să facă declarații, însă au apărut informații conform cărora ea ar urma să fie audiată ca martor într-un dosar de infracțiuni economice ce îl are în prim plan pe George Ivănescu, unul dintre acționarii Murfatlar.

Ar fi al doilea dosar penal în care este implicat Ivănescu. El mai are un dosar penal la DNA, în calitate de acționar al Murfatlar. Ivănescu și alți afaceriști sunt acuzați că au prejudiciat bugetul cu circa 132 de milioane de euro.

Se spune că George Ivănescu ar fi noul partener de viață al Adrianei Săftoiu, după ce aceasta a divorțat de Claudiu Săftoiu, un alt fost consilier al lui Traian Băsescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version