Interlopul Daniel Gabriel Husein, cunoscut mai ales sub porecla de Dasaev, este considerat principalul vinovat pentru producerea unui scandal imens într-un club din Brăila.

Doi sportivi americani, baschetbaliști de la Cuza Sport Brăila, au ajuns de urgență la spital, după ce au fost bătuți și înjunghiați de mai multe persoane, respectiv de Dasaev și aghiotanții lui.

Americanii susțin că au fost atacați din senin și că cel mai probabil atacul s-a produs din cauza faptului că sunt sportivi de culoare.

În schimb, Dasaev, care s-a predat luni poliției și a fost audiat de procurori, neagă ce s-a spus până acum și are propria versiune despre atac.

Interlopul, care a făcut șapte ani de pârnaie după ce a fost condamnat pentru viol și proxenetism, susține că este nevinovat și că numele său a fost implicat în poveste tocmai din cauza trecutului său.

Totuși, Dasaev nu infirmă conflictul, dar spune că nu a făcut decât să răspundă unor agresiuni.

‘Am răspuns unor agresiuni din partea acestor sportivi. Atâta tot. A fost ceva inopinat. Ei erau în zona băii și nu lăsau pe nimeni să treacă. Le-am cerut voie, mi-am cerut dreptul de a trece spre baie. Ei erau beți și se certau cu altcineva, au crezut că sunt și eu cu ceilalți. Au răspuns cu loviri. Atât a fost. După cum se poate vedea, am o rană destul de adâncă pe obraz. Rana este din seara respectivă. Cred că sportivii m-au tăiat cu un breloc sau ceva de genul acesta. Nu știu exact. Ei loveau pe toată lumea, parcă erau drogați’, a fost mesajul transmis de temutul interlop.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version