Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

VIDEO. Inundațiile au făcut dezastru în 46 de localități din 22 de județe

Inundațiile au afectat, de luni până marți, 46 de localități din 22 de județe, cele mai afectate fiind Bihor, Neamț, Suceava și Vaslui.

Pompierii au acționat pentru evacuarea apei din peste 200 de gospodării, informează Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

Un eveniment deosebit a fost înregistrat în localitatea Rafila, din județul Vaslui, unde 2 persoane au fost evacuate la rude, după ce locuințele le-au fost afectate de viitură.

Potrivit DSU, situația s-a îmbunătățit la nivelul județelor Caraș-Severin și Timiș, față de zilele trecute. Cele 84 de persoane evacuate/autoevacuate săptămâna trecută din zone inundate (28 de persoane din localitățile Oțelu Roșu, Remetea-Pogănici, Ciuta, Zorlențu Mare, Dezești – județul CS și 56 de persoane din zona Lugoj și localitatea Fârdea – județul TM) s-au întors la domiciliu.

Totodată, având în vedere că până marți la ora 12.00 este în vigoare o avertizare hidrologică COD ROȘU de inundații pe râul Timiș, în continuare, în orașul Lugoj sunt dislocate echipaje pregătite de intervenție în caz de necesitate.

44 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv