Aflat în pericol să mai stea cel puţin un an după gratii, din cauza implicării sale în dosarul “Mită la PSD”, afaceristul Ioan Niculae, patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu, a început să dea în vileagă toate dedesubturile dosarului respectiv.

hrebe

UPDATE 11.53: Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 l-au înştiinţat pe Hrebenciuc că au deschis dosar penal pe numele său, pentru mărturie mincinoasă.

 

Astfel, în încercarea de a-şi obţine eliberarea condiţionată, Niculae a depus un denunţ prin care îl acuză pe Viorel Hrebenciuc, fostul lider al PSD, de mărturie mincinoasă.

Concret, Niculae susţine că Hrebenciuc l-a presat pentru a sponsoriza campania electorală a PSD din momentul în care Mircea Geoană a candidat la alegerile prezidenţiale şi chiar a încasat o parte din banii achitaţi de afacerist. Asta deşi Hrebenciuc a negat în faţa anchetatorilor implicarea sa în dosar.

Conform lui Niculae, a existat cel puţin un moment în care Hrebenciuc a încasat de la el o sacoşă cu 300.000 sau 400.000 lei, bani care ulterior au fost folosiţi în campania electorală.

Hrebenciuc a fost chemat joi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a da explicaţii în legătură cu această poveste. Fostul lider PSD nu a dorit să ofere declaraţii presei înainte de a da ochii cu procurorii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version